€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Maxi Micro step T-bar aqua
Aantal: 1
Uw prijs
129,95

Maxi Micro step T-bar aqua

Artikelnr 7640108569363
Levertijd Direct leverbaar
€ 129,95

De Micro Maxi step is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5-12 jaar. De step is met zijn 3 wielen ongekend stabiel en met het unieke "leun en stuur"systeem leuk in het gebruik, het lijkt dat je door de straten surft. Door je gewicht te verplaatsen stuur je gemakkelijk door de bochten. Het Zwitsers ontwerp is veilig en stabile door zijn dubbele voorwielen, lage fiberglass board en stalen rem op het achterwiel. De Maxi Micro step is niet geschikt voor STUNTWERK!!!

Leerdoelen Grove motoriek en beweging
Stuurstang:in hoogte verstelbaar
Afmeting:33 x 93 x 13 cm (l x h x b)
Wieldiameter:120/80 mm
Kleur:aqua
Leeftijd:5-12 jaar, vanaf 110cm
Maximale belasting:50 kg
Lagers: Abec 5
EANcode 7640108569363

Over Micro Step

Micro's verhaal begon uit gemak, de uitvinder van de Micro step wilde een vervoermiddel ontwikkelen voor het overbruggen van korte(micro) afstanden. Het moest licht zijn, opvouwbaar en gemakkelijk te berijden. De succesformule van Micro bestaat uit een combinatie van Zwitsers ontwerp en technologie. De mini micro-step is een step voor peuters en kleuters (geschikt voor 2 tot 6 jaar). De 3 wielen zorgen voor veel stabiliteit, daarnaast zijn de wielen gelagerd, dus ze rijden zeer soepel. Behalve dat weegt de step maar 1,5 kilo, zo kan een kind de step zelf heel makkelijk hanteren. Het unieke 'learn-and-steer' mechanisme ontwikkelt evenwichtsgevoel en coördinatievermogen. Deze 2 vaardigheden zullen bij het leren fietsen ook goed van pas komen.
Deze mooie step van Micro heeft al verschillende prijzen gewonnen en zorgt ervoor dat kinderen een succeservaring op zullen doen.