€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quut Ringo
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Quut Ringo

Artikelnr 61
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

3 ringen en een balletje in funky kleuren. De Quut Ringo. Om te gooien, om te drijven, om doorheen te rollen om mee te spelen! Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk wat je allemaal kunt doen met de Ringo. Ze drijven op het water wat ze extra leuk maakt. Wie gooit als eerste de bal in de ring? Graaf een geul in het zand en laat de bal door de Ringo's rollen. Of probeer de Ringo's om de Triplets van Quut te gooien. Eindeloos veel mogelijkheden voor eindeloos veel speelplezier. Neem ze mee naar het strand, in bad, in de woonkamer of lekker in de tuin. Spelen maar!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit
EANcode 5425031170419

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.