€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys zand accessoires
Aantal: 1
Uw prijs
23,95

Plan Toys zand accessoires

Artikelnr 5804
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,95

Met deze houten Plantoys zandaccessoires (5804), kun je alle kanten op, zowel op het strand als in de zandbak. De set bestaat uit vier vormen (2 ronde, 1 vierkante en 1 driehoekige vorm) om te vullen of als mal voor mooie verschillende vormen torens, maar je kunt er ook prachtige afdrukken mee maken. Zo kan er bijvoorbeeld zomaar een hele mooie 'tekening' ontstaan. Laat je creativiteit op de vrije loop. Deze Plantoys zand accessoires speel set is duurzaam en ecologisch. De gebruikte verf is op plantaardige basis en het hout is afkomstig van de rubberboom. Door Plantoys milieubewust geproduceerd speelgoed in alle opzichten!

Leerdoelen Ooghandcoƶrdinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Afmetingen:19 x 11,5 x 19 cm
Inhoudvier houten vormen (2 ronde, 1 vierkant en 1 driehoek)
EANcode 8854740058041

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.