€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys zandemmer speelset
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Plan Toys zandemmer speelset

Artikelnr 5803
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Deze bijzonder mooie houten zand speel set / zandemmer speel set van Plantoys (5803), is gegarandeerd geluk in de zandbak of op het strand. De set bestaat uit een emmer die je niet alleen kunt gebruiken om te vullen of als mal voor mooie torens, maar je kunt er ook een mooie afdruk van maken in het zand. Laat je fantasie op de vrije loop en maak de mooiste patronen door als het ware te stempelen met de onderkant van de emmer. Verder bestaat de set naast de emmer uit een houten hark, een schep en een zeef die eveneens bijzonder zijn vormgegeven. Ook hiermee kun je afdrukken maken in het zand of gewoon vullen en gebruiken als vormpje. Deze zandemmer speel set maakt een kleine knipoog naar zeedieren, kijk maar eens goed! Je kunt er heerlijk mee spelen met zand, maar zeker ook met water. Het materiaal dat Plantoys gebruikt is duurzaam en ecologisch. Het hout is afkomstig van de rubberboom en ook de verf is op plantaardige basis. Door Plantoys milieubewust geproduceerd speelgoed in alle opzichten!

Leerdoelen Ooghandcoƶrdinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Afmetingen:19 x 11,5 x 19 cm
Inhoud:houten emmer, hark, schep en zeef
EANcode 8854740058034

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.