€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys water play set
Aantal: 1
Uw prijs
84,95

Plan Toys water play set

Artikelnr 5801
Levertijd Direct leverbaar
€ 84,95

Met deze waterspeelset van het duurzame merk PlanToys (5801) zal je kleintje zich uren vermaken. Het speelgoed-eiland en de bootjes en poppetjes en het water zullen je kleintjes super uitnodigen tot spelen. De kinderen kunnen de accessoires verplaatsen om zo hun eigen waterwereld te creëren. De fantasie zal heerlijk geprikkeld worden met deze water speelbak van PlanToys. Het speelgoedeiland is gemaakt van 100% gerecycled hout van de rubberboom. Plantoys is mooi en oerdegelijk speelgoed, maar ook gegarandeerd lief voor het milieu. Deze PlanToys water play set is onder andere leuk uit te breiden met andere bootjes van PlanToys, zoals bijvoorbeeld de zeilboot met zeehond (5710), met pinguïn (5711), met ijsbeer (5712) of walrus (5715).

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Fantasie
Afmeting:30,5 x 49,5 x 5 cm.
Materiaal:100% natuurlijk rubberhout
Verf:op waterbasis
Inhoud:Waterbak, roeiboot, zeilboot, 2 poppetjes, boomstam, 3 vissen, 2 bomen, 1 struik
EANcode

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.