€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Verrekijker met tas
Aantal: 1
Uw prijs
27,99

Verrekijker met tas

Artikelnr 4132
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,99

Met deze stoere verrekijker zie je alles veel duidelijker en dichterbij! Bekijk de vogels in je tuin en bewonder hun prachtige verenpakket. Deze verrekijker vergroot 4X en wordt geleverd met neopreen beschermtas en musketonhaak om hem aan je broekriem te hangen.Met Terrakids van Haba ontdek je de wereld!

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
Afmeting9 X 9 cm.
EANcode 4010168041322

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.