€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Knopenknepen
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Knopenknepen

Artikelnr 4124
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Met deze knopenknepen koker leer je om verschillende knopen te leggen aan de hand van duidelijke instructies.Inhoud: 4 kartonnen knoop kaarten, 2 stalen schroefmusketons, 2 touwen van 1 meter lengte en 1 touw van 3 meter lengte en een instructieboekje. Met Terrakids van Haba ontdek je de wereld!

Leerdoelen Fijne motoriek
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Type kindJonge scout
EANcode 4010168041247

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.