€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Terra Kids Bekerloep 3 in 1
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Haba Terra Kids Bekerloep 3 in 1

Artikelnr 306311
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Met deze bekerloep 3 in 1 van Terra Kids Haba (306311)zal je kleine ontdekker graag op pad gaan om beestjes te onderzoeken. Deze losse loepen met elk 5 x vergroting, maakt het supergemakkelijk om beestjes eens goed onder de loep te nemen. Als je de 2 loepen op elkaar drukt heb je zelfs een vergroting van 10 x . Dankzij de stevige uitvoering is deze bekerloep ideaal voor jonge kinderen om de natuur beter te bekijken. De loep is heerlijk stevig uitgevoerd en je drukt het geheel makkelijk op de beker/potje. Het speelgoed van Haba Terra Kids moedigt kinderen aan om de natuur te ontdekken en te leren over biologie en natuurkunde. Deze megalens is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmeting loep19 x 9 x 2,5 cm.
Beker:doorsnee 8,5 cm en 6 hoog
Materiaal:ABS, PP, TPE, PMMA
EANcode 4010168258126

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.