€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Terra kids Zaklamp met clip
Aantal: 1
Uw prijs
17,99

Haba Terra kids Zaklamp met clip

Artikelnr 305348
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,99

Deze compacte aluminium zaklamp met clip van Haba Terra Kids 305348 is perfect voor kleine kampeerders en ontdekkers. De zaklamp iheeft een stevig omhulsel van aluminium. De zaklamp kan wel tegen een stootje, is makkelijk schoon te maken en heeft meerdere standen. De zaklamp heeft een normale stand, een felle en een minder felle stand met neutraal wit ledlicht. En ook een SOS stand, dan knippert de lamp in morse code een hulpsignaal. Omdat de zaklamp ook een karabijnhaak aan het uiteinde heeft, kun je de zaklamp ook nog eens gemakkelijk aan je broek of rugzak bevestigen. Een ideale zaklamp om mee te nemen als je gaat survivallen.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Brandduur:13 uur
Materiaal:Acrylglas, aluminium, rubber
Afmeting:23 x 3,6 cm.
EANcode 4010168249421

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.