€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Terra Kids Connectors starter set
Aantal: 1
Uw prijs
24,99

Haba Terra Kids Connectors starter set

Artikelnr 305341
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,99

Met de Haba Terra Kids Connectors (305341) maak je van stukjes hout uit de natuur de leukste dieren en rare personen. Het is wel een precisiewerkje dat wel wat doorzettingsvermogen vraagt, maar je zal uiteindelijk blij zijn met het mooie resultaat. Eerst lekker in de natuur rond struinen op zoek naar bruikbaar materiaal en daarna thuis met de boor gaten boren en het hout bewerken. Met de connectors verbind je de verschillende stukjes hout. In het voorbeeldboekje staan 4 voorbeelden, maar met wat creativiteit zal je de prachtigste figuren maken.

Leerdoelen Geen
EANcode 4010168249346

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.