€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
HABA Vuurstarterset
Aantal: 1
Uw prijs
19,50

HABA Vuurstarterset

Artikelnr 303527
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,50

Ga je op kamp en wil je een echt kampvuur maken? Dan is deze vuurstarterset / firesteel van Haba (303527) perfect om het kampvuurtje aan te steken. Strijk met de strijker over het vuurstaal en maak zo vonken die de aansteker, het in was gedrenkt wattenschijfje zal laten ontbranden. Met dit vuurstaal kun je vele vuurtjes ontsteken en zelfs bij nat weer. Dit alles mag wel alleen gebruikt worden onder toezicht van een volwassene. Handig outdoor accessoire en tijdens je kampeervakantie.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Behendigheid
Afmeting vuurstaal:14 x 2 cm.
Inhoud:1 strijker, 1 vuurstaal, 6 in was gedrenkte wattenschijfjes
Leeftijd:8 jaar en ouder en Alleen onder toezicht van een volwassene
EANcode 4010168232904

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.