€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Werpvliegtuig
Aantal: 1
Uw prijs
16,50

Haba Werpvliegtuig

Artikelnr 303520
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,50

Voel je als een echte piloot met dit grote werpvliegtuig van Haba Terra Kids (303520)! Dit lichte vliegtuig is gemakkelijk en snel in elkaar te zetten en mag zelf nog bestickerd worden met de bijgeleverde stickers. Vervolgens kun je het vliegtuig zelf met een groote zwaai lanceren door hem onder de vleugels stevig vast te pakken en de lucht in te gooien. Ontdek hoe je de mooiste boog krijgt, hoe je hem het verst, of juist het hoogst kunt gooien! Dat wordt urenlang lekker buitenspelen met het werpvliegtuig van Haba Terra Kids!

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Grove motoriek en beweging, Fantasie
Materiaal:Kunststof
Afmetingen:48 x 48 x 12 cm
EANcode 4010168232881

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.