€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Terra Kids Basissnijset
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Haba Terra Kids Basissnijset

Artikelnr 302622
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Deze basissnijset van Terra Kids van Haba (302622) is een stoere set voor kleine ontdekkers van de natuur. Leuke set om mee te leren houtsnijden. Maar ook fantastisch om in het bos aan losliggende takjes puntjes te maken. Het scherpe zakmes zit in een stevige leren schede, waar je hem veilig in kunt opbergen, en ook mee aan je riem kunt hangen! Voor de veiligheid zit er een veiligheidshandschoen bij, zodat je veilig je kunstwerken kunt maken. Als eerste oefening zit er een grof uitgesneden houten vis bij dit houtsnijpakket; wat voor vis ga jij hiervan maken?

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmeting:20 x 25 x 2 cm.
EANcode 4010168224923

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.