€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Terra Kids Hoofdlamp
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Terra Kids Hoofdlamp

Artikelnr 302619
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Misschien ga je binnenkort wel kamperen! Of ga je op avontuur in de achtertuin. Dan is dit hoofdlampje van Terra Kids HABA precies iets voor jou! Het heeft een stoere groen, grijs met oranje elastische hoofdband die je groter en kleiner kunt maken. De lamp van HABA heeft 4 verschillende standen, 2 met een rode leds en 2 met witte. Ook is de hoek van de lamp verstelbaar zodat je alles goed kunt bekijken. Als het gaat regenen terwijl je aan het ontdekken bent kun je gewoon lekker doorgaan aangezien de hoofdlamp spatwaterdicht is. Wat ga jij ontdekken?

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmeting lamp:6 cm x 4 cm
Materiaal:Polyester, nylon, kunststof
EANcode 4010168224886

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.