€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Loepemmertje
Aantal: 1
Uw prijs
17,99

Haba Loepemmertje

Artikelnr 302492
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,99

Met deze loepemmer van Terra Kids van Haba (302492) kan je kind kleine visjes of kikkervisjes meenemen om beter te bestuderen onder het vergrootglas. De emmer bevat een draaggreep en in de deksel zitten ventilatiegaatjes en een vergrootglas. Dit speelgoed is ideaal voor kleine avonturiers en biologen in de dop die kevers, slakken, bladeren, fossielen enz willen bestuderen.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmeting loepemmer:29 cm hoog en 15 cm. doorsnede
EANcode 4010168223520

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.