€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Ijs-schep
Aantal: 1
Uw prijs
2,50

Haba Ijs-schep

Artikelnr 301756
Levertijd Direct leverbaar
€ 2,50

Een hete zomerdag, daar hoort natuurlijk ijs bij! Een heerlijk italiaans schepijsje. Vanille, citroen, chocolade of toch banaan? Met de ijsschep van HABA schep jij in je zandbak je eigen bolletjes ijs! Een ijsje voor papa, en eentje voor je zusje. De ijsschep van HABA is geel wat hem er vrolijk uit laat zien. Kan jij al mooie bolletjes scheppen? Of moet je toch nog even oefenen?

Leerdoelen Geen
EANcode 4010168217413

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.