€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Schepnet Terra Kids
Aantal: 1
Uw prijs
16,50

Schepnet Terra Kids

Artikelnr 301514
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,50

Dit schepnet van Terra Kids is extra handig, omdat je met de uitschuifbare steel bijna overal bij kunt. Een visje vangen of misschien liever een vlindertje om even snel van dichtbij te bekijken? Daarna hup weer snel terug in de natuur. Onmisbaar in de uitrusting van de kleine onderzoeker!

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Type kindJonge onderzoeker
Afmetinguitschuifbaar van 56 tot 70 cm
EANcode 4010168208992

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.