€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Insektenbox
Aantal: 1
Uw prijs
12,95

Insektenbox

Artikelnr 301513
Levertijd direct leverbaar
€ 12,95

Insecten bekijken in de natuur of in de tuin is een geweldige en spannende activiteit voor kinderen. Om te voorkomen dat de kriebelbeestjes ervandoor gaan als jij ze wil bekijken, kun je ze in dit doosje verzamelen samen met wat blaadjes, gras of iets dergelijks zodat ze er fijn kunnen verblijven. Er zitten luchtgaten in de deksel dus de diertjes kunnen er een tijdje in blijven zitten voordat je ze weer terug zet in de natuur. Kevers, slakken, spinnen.....wat ga jij onderzoeken? Door het hengsel aan de doos, kun je het makkelijk met je meenemen.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
afmeting: ca 18 x 10 x 10 cm
EANcode 4010168209005

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.