€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Gieter met stempel op bodem
Aantal: 1
Uw prijs
8,50

Gieter met stempel op bodem

Artikelnr 301441
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,50

Leuke gieter voor de allerkleinste, om uren water- en strandpret te beleven. De gieter heeft een afdruk op de bodem staan, zodat er ook in het zand mee gestempeld kan worden. Kinderen vanaf 16 maanden kunnen hiermee naar hartelust plezier beleven aan het strand of in de tuin.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Grove motoriek en beweging
MateriaalPP-kunststof
Type kindAlle kinderen
Afmeting18x10,5x13
EANcode 4010168209012

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.