€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grote Zandboetseerset
Aantal: 1
Uw prijs
11,50

Grote Zandboetseerset

Artikelnr 301438
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,50

Creatieve grote zandboetseerset. Met dit zandgereedschap kun je boetseren,boren gladmaken enz. enz. Vooral erg leuk om aan het strand of in de zandbak met vochtig zand te kunnen creeren. Met dit gereedschap maak je de mooiste zandsculpturen.Inhoud: 1 x troffel, 1 x zand- en waterhark, 1 x zandboor, 1 x mes .

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Grove motoriek en beweging
MateriaalPP-kunststof
Type kindAlle kinderen
Afmeting30x24x6
EANcode 4010168209029

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.