€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Terra KIds Onderzoekerstasje
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Haba Terra KIds Onderzoekerstasje

Artikelnr 300319
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

In dit tasje, wat je makkelijk aan je riem,rugzak of broek clipt zit alles wat een kleine ontdekker voor zijn avonturen in de natuur nodig heeft. Met het multifunctionele zakmes kun je je een weg banen door een wilde natuurbegroeiing. En met het kompas blijf je op het juiste pad. Met het hoogwaardige ledlzakampje kun je in het donker altijd alles vinden en een loep die3-6 keer vergroot.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Materiaalneopreen,nylon,kunsstof,aluminium musketon
Type kindAlle kinderen
Afmeting11x19
EANcode 4010168210100

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.