€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quut Alto Lagoon+Yellow+Vintage blue
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Quut Alto Lagoon+Yellow+Vintage blue

Artikelnr 172833
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Met deze Alto Lagoon+Yellow+Vintage Blue (172833) van Quut kun je prachtige hoge torens bouwen van zand. De 3 vormen kunnen om de beurt met zand gevuld worden en dan op elkaar gestapeld. Als je de onderste (grootste) vervolgens over de andere 2 vormen heen naar boven trekt, en daarna de andere 2, kun je stap voor stap de zandtoren zichtbaar maken. Fantastisch om mee te experimenteren en natuurlijk mooie kastelen mee te bouwen! Je kunt de 3 vormen natuurlijk ook goed los van elkaar gebruiken. In de winter zou je de Alto ook kunnen gebruiken om met sneeuw dit soort torens te maken. Quut producten zijn conform verschillende veiligheids- en chemische normen voor speelgoed gemaakt.

Leerdoelen Rollenspel, Grove motoriek en beweging, Fantasie en creativiteit, Behendigheid
EANcode 7481431172833

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.