€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quut Cana S (0,5L) grijs/vintage blauw
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Quut Cana S (0,5L) grijs/vintage blauw

Artikelnr 170686
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Super hip, praktisch en leuk. De Cana van Quut, een hypermoderne gieter. Gebruik hem in de tuin om de plantjes water te geven, in bad of neem hem mee naar het strand. Het design is niet alleen mooi maar ook nog eens heel erg praktisch, je kunt hem makkelijk tillen door het ronde gat in het midden. De Cana is grijs en heeft vintage blauwe details. Giet een grote waterstraal of laat het regenen. In de gieter kan 0,5 Liter. Heel veel speelplezier.

Leerdoelen Geen
Inhoud: 0,5 Liter
Afmeting: 19 cm x 17 cm x 6 cm
EANcode 5425031170686

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.