€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quut Cuppi
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Quut Cuppi

Artikelnr 170648
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

Deze cuppieschepjes van Quut (170648) bieden verschillende mogelijkheden. (2 cuppies en 1 balletje) Je kunt er zand mee scheppen en goed geulen mee graven. Ook kun je zeven en water door de gaatjes laten lopen. Als vormpjes zou je er bijvoorbeeld mooie kasteelpoorten mee kunnen maken. Ook een knikkerbaan in het zand is mogelijk. Je graaft een knikkerbaan uit met de schepjes en daarna kan het bijbehorende balletje daar dan precies doorheen rollen. Gooien met het balletje en proberen op te vangen met het schepje is ook een leuke activiteit. En jij kunt er vast nog veel meer leuke dingen mee bedenken.........De kwaliteit van dit speelgoed is zeer goed en kan seizoen na seizoen meegaan!

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Fantasie en creativiteit
Materiaalkunststof (vrij van BPA, ftalaten en latex)
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 16 cm
EANcode 5425031170648

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.