€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quut Cana L (1L) vintage blauw/oranje
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Quut Cana L (1L) vintage blauw/oranje

Artikelnr 170570
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,95

De plantjes water geven was nog nooit zo leuk. De Cana van Quut is een super handige gieter. Hij is rond en mooi afgewerkt waardoor je hem heel makkelijk kunt tillen. Aan de ene zijde is het een normale gieter en aan de andere zijde kun je het laten regenen. De Cana van Quut is modern vormgegeven en is vintage blauw met oranje details. In de Cana kan 1 Liter water. Neem hem mee naar het strand, in bad of speel ermee in de tuin. Heel veel speelplezier!

Leerdoelen Geen
Afmeting: 23,5 cm x 20 cm x 8 cm
Inhoud:1 Liter
EANcode 5425031170570

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.