€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quut Cana S (0,5L) lagoon green
Aantal: 1
Uw prijs
12,95

Quut Cana S (0,5L) lagoon green

Artikelnr 170556
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,95

De plantjes water geven was nog nooit zo leuk. De Cana Small lagoon green van Quut is een super handige gieter. Hij is rond en mooi afgewerkt waardoor je hem heel makkelijk kunt tillen. Aan de ene zijde is het een normale gieter en aan de andere zijde kun je het laten regenen. De aquagroene Cana van Quut (170556) is modern, hip vormgegeven en heeft gele details. In de Cana kan 0,5 Liter water. Neem hem mee naar het strand, in bad of speel ermee in de tuin. Heel veel speelplezier!

Leerdoelen Rollenspel, Grove motoriek en beweging, Fantasie en creativiteit
Afmeting Cana Small19 x 16,5 x 6,5 cm.
Inhoud Cana Small:0,5 liter
Materiaal:Polypropyleen: HDPE/TPE, BPA Ftalaten en latex vrij
EANcode 5425031170556

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.