€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Magisch zand/badspeeltje Sunny Love
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Magisch zand/badspeeltje Sunny Love

Artikelnr 170495
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Met deze magische Sunny Love zandvormen zie je meteen wat in het zand verschijnt. Niet meer vullen met zand en omdraaien, maar gewoon naar beneden duwen en de vorm vult zichzelf. Een leeuw? Een zon? Of vind je het toch meer een cupcake? Door zelf een gezichtje in te tekenen komt je zandcreatie tot leven. Ook te gebruiken met schuim in bad.De onderdelen klikken makkelijk in elkaar en laten zich eenvoudig reinigen, zodat ze jaar na jaar gebruikt kunnen worden.Uiteraard zijn deze Sunny Love vormpjes vrij van BPA,ftalaten en latex en is alles recyclebaar.

Leerdoelen Behendigheid, Grove motoriek en beweging
MateriaalPolypropyleen, vrij van BPA/ftalaten/Latex en zijn recyclebaar
Type kindAlle kinderen
Afmeting16 x 5 cm
EANcode 5425031170495

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.