€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quut Scoppi
Aantal: 1
Uw prijs
23,50

Quut Scoppi

Artikelnr 17020
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,50

De scoppi is een hele bijzondere schep. Hij is heel makkelijk in het gebruik en kinderen zullen er hele diepe kuilen mee kunnen graven. Je kunt de schep, door zijn ontwerp, op verschillende punten vastpakken en ook jouw voet erin zetten om de schep dieper in het zand te kunnen krijgen. In de schep zit ook een mooie zeef geklikt waarmee je lekker aan de slag kunt gaan. Veel plezier met het bouwen van kastelen, forten en het graven van grachten!!Dit speelgoed is van zeer goede kwaliteit waardoor het seizoen na seizoen mee zal gaan.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging
Materiaalkunststof (vrij van BPA, ftalaten en latex)
Type kindAlle kinderen
Afmeting64 x 16 cm
EANcode 5425031170204

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.