€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quut Triplet geel
Aantal: 1
Uw prijs
8,50

Quut Triplet geel

Artikelnr 17003
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,50

De triplet is een fantastisch object waarmee je uren speelplezier zult beleven, in de zandbak en vooral op het strand. Je kunt er mee harken, scheppen, zeven, je kunt er water doorheen laten lopen en er mee in het zand decoreren.........en waarschijnlijk ga jij er spelenderwijs nog veel meer leuke functies en activiteiten mee ontdekken! De kwaliteit van dit speelgoed is heel goed waardoor het seizoen na seizoen mee zal gaan!

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Fantasie en creativiteit
Materiaalkunststof (vrij van BPA, ftalaten en latex)
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 25 cm
EANcode 5425031170037

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.