€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Dokterstas met inhoud
Aantal: 1
Uw prijs
44,95

Dokterstas met inhoud

Artikelnr TV292
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,95

Doktertje spelen met jouw knuffels, poppen of andere kindjes. Nou dat gaat zeker lukken met deze geweldige dokterstas. De tas is gevoerd met blauwe ruitjesstof en werkt met een magneetsluiting. In de tas zitten veel benodigdheden om een patient te kunnen helpen: een stethoscoop, thermometer, spuit, bloeddrukmeter, oorlamp/ otoscoop, reflexhamer, schaar en 2 flessen. Het speelgoed van Le Toy Van is gemaakt van rubberwood. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch \"vriendelijke\" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout.Het speelgoed wordt ontworpen in Engeland en gemaakt in Indonesiƫ, geheel ethisch verantwoord.

Leerdoelen Rollenspel
Materiaalrubberwood en katoen
Type kindAlle kinderen
Afmeting24 x 23 x 15 cm (l x h x d)
EANcode 5060023412926

Over Le Toy Van

Le Toy Van is een Engelse speelgoedfabrikant van vrolijk beschilderd houten speelgoed. Het speelgoed van Le Toy Van stimuleert kinderen vooral om te spelen in rollenspel en zo ook hun fantasie te prikkelen. Bij het zien van de poppenhuizen, poppenhuispopjes, kastelen en keukenspulletjes, gebeurt dit ook wel vrijwel meteen.
Het speelgoed van Le Toy Van is gemaakt van rubberwood. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch "vriendelijke" houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie.
Het speelgoed wordt ontworpen in Engeland en gemaakt in Indonesië, geheel onder ethisch verantwoorde voorwaarden.