€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Cesar bij de dierenarts
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Cesar bij de dierenarts

Artikelnr 86869
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Arme hond Cesar van Lilliputiens heeft heel veel pijn aan zijn pootje. Breng jij hem naar de dierenarts zodat hij weer beter wordt? Stop hem in zijn reismandje en je bent klaar om te gaan! Even zijn temperatuur opmeten met de thermometer en zijn ogen controleren. Ja om zijn poot moet een verband en om zijn nek een kraag zodat hij er van af blijft. Klaar om weer lekker naar huis te gaan! Geef jij hem zijn medicijnen? Nu lekker slapen en dan is hij snel weer beter! De kap en het verband van Cesar de hond kun je zelf aan en uit doen. Ook zit er in de reismand van Lilliputiens een zij vak waarin je alle spullen kunt opbergen. Vandaag ben jij de dierenarts!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Afmeting reismand:21 cm x 15 cm x 15 cm
Inhoud:Cesar de hond, reismand, verband voor poot, kraag, thermometer, flesje met medicijn
EANcode 5414834868692

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.