€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens roodkapje huis
Aantal: 1
Uw prijs
44,95

Lilliputiens roodkapje huis

Artikelnr 86864
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,95

Zeg roodkapje waar ga je heen? Het roodkapje huis van Lilliputiens met de kleine knuffeltjes van roodkapje, oma, de wolf en de boswachter. Roodkapje is op weg naar het huis! Onderweg komt ze de wolf tegen, die er heel lief uitziet met zijn oren met print en grote oranje neus. Nietsvermoedend huppelt roodkapje verder naar het huisje en gaat naar binnen via de deur. Daar is oma die heerlijk in haar roze bed ligt met haar slaapmutsje op, of is het toch de wolf? Gelukkig is daar de boswachter om iedereen te redden! Speel jij het klassieke sprookje na met dit roodkapje huis van Lilliputiens of bedenk jij je eigen sprookje? Het huisje is prachtig roze met verschillende stoffen en prints, ook alle knuffeltjes hebben kleren aan met leuke prints. De helft van het dak en de voordeur kunnen open waardoor je ook in het huisje met de wolf en oma kunt spelen. Aan het dak van het huisje van Lilliputiens zit ook een handvat waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen. Wat wordt jou sprookje?

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Afmeting poppetje:+/- 10 cm x 5 cm
Afmeting huis: 25 cm x 21 cm x 19 cm
Inhoud:Roodkapje huis, roodkapje, wolf, oma, boswachter, bed, slaapmutsje
EANcode 5414834868647

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.