€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Roodkapje rammelaar met belletje
Aantal: 1
Uw prijs
16,99

Roodkapje rammelaar met belletje

Artikelnr 86856
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,99

Roodkapje van Lilliputiens kijkt helemaal blij, want ze vindt het heerlijk als er met haar gerammeld wordt. Het belletje begint vrolijk te klingelen en bij haar voetjes is een ring, die eenvoudig vast te grijpen is. Een beetje trekken kan geen kwaad, want haar muts bevat een elastiek waardoor ze enthousiast op en neer kan veren. Als je op het gezicht van Roodkapje van Lilliputiens drukt, begint ze te knisperen. Lilliputiens is een merk dat mooi afgewerkte producten levert en ook de stoffen met warme kleuren worden zorgvuldig gekozen. Aan Roodkapje's muts zitten twee koorden waardoor je haar overal aan vast kunt knopen.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:20 x 10 x 5 cm
EANcode 5414834868562

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.