€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens César activiteitenbeer
Aantal: 1
Uw prijs
69,95

Lilliputiens César activiteitenbeer

Artikelnr 86839
Levertijd Direct leverbaar
€ 69,95

Dit is de grote activiteitenbeer César van Lilliputiens (86839)! Hij heeft een héérlijk zachte vacht, waar je lekker mee kunt knuffelen. Maar wat is dat? Er zijn allerlei kleine diertjes verstopt op Césars lijf! Zit er daar een vosje verstopt onder zijn jasje, hangt er een konijntje aan zijn poot, zit er een bij in z'n jaszak? Hoe meer je onderzoekt, hoe meer geluidjes, speeltjes, stofjes en verrassingen je ontdekt aan César de activiteitenbeer! César is een prachtig kraamcadeau, superleuk voor in de box of onderweg, hij nodigt namelijk ontzettend uit om lekker te spelen en te ontdekken! Zijn staart vormt een stevige, zachte lus, waaraan je hem gemakkelijk met je mee kunt sjouwen en hij ook volop gebruikt kan worden zodra je kindje aan de wandel gaat.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Gevoel en impuls
Afmetingen:58 x 30 x 18 cm
EANcode 5414834868395

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.