€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Omkeerbaar handtasje Roodkapje
Aantal: 1
Uw prijs
47,50

Omkeerbaar handtasje Roodkapje

Artikelnr 86823
Levertijd Direct leverbaar
€ 47,50

Je kunt heerlijk spelen met dit tasje van Roodkapje van het merk Lilliputiens. In het tasje (dat eruit ziet als een huisje) zit niet alleen Roodkapje om mee te spelen, maar ook een sleutel, een portemonnee, een make-up spiegel en en een mobiele telefoon met muziekje. Het tasje kan ook omgekeerd worden en dan is het opeens géén huisje meer, maar een heel ander tasje. Lilliputiens gebruikt mooie materialen en ook is de afwerking erg mooi. Met dit Roodkapje-tasje van Lilliputiens kan uw kleintje heerlijk spelen en het is ook heel gemakkelijk om mee te nemen als je ergens heen gaat. Altijd wat te spelen bij de hand!

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
EANcode 5414834868234

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.