€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Mijn Eerste Boerderij
Aantal: 1
Uw prijs
54,50

Lilliputiens Mijn Eerste Boerderij

Artikelnr 86791
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,50

Dit is Mijn Eerste Boerderij van Lilliputiens (86791)! Deze stoffen speelboerderij bevat alle bekende boerderijdieren in knuffelige uitvoeringen. De koe, het varken, het schaap, de haan, de ezel en het eendje worden allemaal verzorgd door de boer op zijn tractor! Haal het klitteband van het dak los en de boerderij vouwt zich open tot een speelomgeving met verschillende ondergrondjes; een modderpoel, een moestuintje, een weiland en een vijvertje. Weet jij welk dier waar het liefste speelt? Deze boerderij speelset is ook gemakkelijk weer op te bergen en mee te nemen; stop alle dieren in de boerderij, vouw het huisje dicht en neem alles mee aan het hengsel bovenaan het dak! ideaal voor thuis én onderweg. Altijd iets te spelen!

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit, Fantasie
EANcode 5414834867916

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.