€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Ophelie en haar kuikens
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Lilliputiens Ophelie en haar kuikens

Artikelnr 86635
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Deze kip Ophelie van Lilliputiens (86635) kan gebruikt worden als handpop. Kip Ophélie zit te broeden op haar ei en hup, er springen vier schattige pluizige kuikentjes in het rond. Een springt er snel in de jurk van Ophélie De kip heeft diverse ontdekkingen in zich verstopt zitten, zoals een mooie rammel in zijn hoofd en knisperfolie in de vleugels. Er zit een bal bij verpakt met erin 4 gaten waarin de kuikentjes verstopt kunnen worden op kleur. De kuikentjes kunnen ook als vingerpopje gebruikt worden. En elk kuikentje heeft een verschillend geluidje in zich verstopt zitten. Erg leuk om het rollenspel mama-kinderen uit te diepen. Deze prachtige stoffen speeltjes van Lilliputiens zijn zeer mooi afgewerkt en van een prachtige kwaliteit.

Leerdoelen Ordenenen, Rollenspel, Denken en gedrag
Aantal kuikentjes:4
Afmetingen handpop:21 x 14 x 14 cm
Doorsnee bal:12 cm
Lengte kuikentjes:7,5 cm
EANcode 5414834866353

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.