€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Théophile, activiteitenkrokodil
Aantal: 1
Uw prijs
84,95

Théophile, activiteitenkrokodil

Artikelnr 86219
Levertijd Direct leverbaar
€ 84,95

Deze activiteitenkrokodil Théophile van Lilliputiens (86219) kan niet anders dan je kleintje's grote vriend worden met wie ze zich nooit hoeven te vervelen.Er is zoveel te ontdekken met deze grote krokodil en Lilliputiens heeft prachtige materialen gebruikt. Stofjes die verschillend aanvoelen, dus ook heel goed voor de tactiele waarneming van je kleintje. Théophile de krokodil is voorzien van diverse knisperonderdelen, een spiegeltje waarin je jezelf kunt bewonderen, een afneembare rammelaar (een vis), maar ook één van zijn poten kan rammelen. Ook heeft deze grote krokodil een zakje waar je dingen in kunt stoppen en weer uit kunt halen en vergeet die hele grote bek niet: Dat is nog eens een mooi geheim plekje waar Lilliputiens voor gezorgd heeft.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Grove motoriek en beweging, Gevoel en impuls, Fijne motoriek
Afmetingen:1 m (lengte)
EANcode

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.