€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Joe sensorische geluidsbal
Aantal: 1
Uw prijs
29,99

Lilliputiens Joe sensorische geluidsbal

Artikelnr 83397
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,99

Deze mooie zachte geluidsbalbal maakt 7 diverse rustgevende geluiden van Lilliputiens (83397) het zal je kleintje echt uitnodigen tot bewegen. Ook is de zachtgroene bal erg geschikt om vast te houden aan de diverse lusjes, handvaten die aan de sensorische bal zitten door kleine handjes. Zowel de handvaten met verschillende kleuren, motieven en structuren, als de 7 muzikale geluiden en het zachte stofje zullen de zintuigen stimuleren. De sensorische bal maakt rustgevende geluiden, welke je evt. ook uit kunt zetten.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Klank en ritme, Grove motoriek en beweging, Gevoel en impuls
Diameter:14 cm.
Materiaal:100% polyester
EANcode 5414834833973

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.