€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens activiteitenkubus Alice
Aantal: 1
Uw prijs
22,99

Lilliputiens activiteitenkubus Alice

Artikelnr 83338
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,99

Deze vrolijke,oranjekleurige activiteitenkubus Alice van Lilliputiens (83338) is een leuk cadeau voor ieder kind, dat ze uitdaagt om lekker op onderzoek uit te gaan! Elke kant van deze stoffen kubus heeft iets anders te beleven. Knabbel net als Alice op de bijtring die hij uit zijn mond heeft steken, en friemel lekker aan zijn grappige uitsteeksels! Aan een zijde zit een kraal aan een touwtje waar ook aan gefriemeld mag worden en je kunt laten verdwijnen in het zakje, en aan de andere kant zit een spiegeltje, zodat je ook jezelf eens goed kunt bekijken! Bovenop knispert het blaadjespatroontje alsof je ├ęcht door het bos loopt, en de onderkant is heerlijk zacht om lekker aan te voelen. De kubus kan vastgemaakt worden door de korte koorden, waar een beetje elastiek in zit, zodat er naar gegrepen kan worden.

Leerdoelen Geen
Afmeting:8 x 8 x 8cm.
Materiaal:100% Polyester
Wasvoorschrift:Handwas
EANcode 5414834833386

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.