€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens trekfiguur Stella
Aantal: 1
Uw prijs
31,99

Lilliputiens trekfiguur Stella

Artikelnr 83328
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,99

Dit lieve hertje Stella van Lilliputiens (83328) zal graag met je op avontuur gaan. Neem het touwtje in de hand en trek het hertje achter je aan. Het hertje staat op stevige houten wielen en zal je graag gezelschap houden tijdens de eerste zelfstandige stapjes.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging
Materiaal:100% polyester, basis en wielen 100% FSC-gecertificeerd beukenhout
EANcode 5414834833287

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.