€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens handtasje Anaïs
Aantal: 1
Uw prijs
47,50

Lilliputiens handtasje Anaïs

Artikelnr 83242
Levertijd Direct leverbaar
€ 47,50

Wees een echte dame met deze mooie stoffen handtas met inhoud Anaïs van Lilliputiens (83242)! In dit lieve roze handtasje zitten allerlei spulletjes die mama ook in de tas heeft! Alles is in de zachtroze stijl van Anaïs uitgevoerd: de mobiele telefoon, make-up spiegeltje, houten sleutel, credit card en portemoneetje. En er zit ook een roze haarstiek bij, zo pas jij straks helemaal bij je handtas! Met deze mooie roze handtas van Lilliputiens kan urenlang gespeeld worden. En het is natuurlijk gemakkelijk meenemen, dus zo heb je altijd wat te spelen bij de hand!

Leerdoelen Rollenspel
Inhoud:Anaïs handtas, mobieltje, portemoneetje, credit card, spiegeltje, houten sleutel met hanger, haarstiekje
EANcode 5414834832426

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.