€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Roodkapje Kiekeboe
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Lilliputiens Roodkapje Kiekeboe

Artikelnr 83077
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Kom jij ook spelen met het huisje van Roodkapje? Er valt van alles te beleven: allerlei verschillende texturen en vormen, op het dak zitten een spiegeltje en belletje, en als je de vilten struik openmaakt gaat het huisje open! Binnenin zit een los roodkapje-geluidsknuffeltje dat lacht als je erop drukt, en verschuilt de wolf zich achter een knisperende struik. Het deurtje en de raamluiken knisperen ook; achter de voordeur staat Oma op roodkapje te wachten, en je kan zélf roodkapje door het raampje laten kijken! Ook is dit stoffen speelhuis van Roodkapje van Lilliputiens (83077) gemakkelijk mee te nemen door het handvat op het dak.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang
Afmetingen:19 x 17 x 21 cm
Materiaal:Katoen, vilt en polyester
EANcode 5414834830774

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.