€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Marius piramide
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Lilliputiens Marius piramide

Artikelnr 83067
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Deze stoffen piramide Marius van Lilliputiens (83067) is een leuke eerste vormenstoof voor je kleintje. Vormen leren was nog nooit zo leuk, en dankzij het zachte materiaal kunnen er geen vingertjes klem komen te zitten. Elke zijde van de piramide voelt weer anders, en ook de verschillende vormen bestaan uit andere texturen en maken verschillende rammelgeluidjes/knispergeluidjes, waardoor je kleintje gestimuleerd en geprikkeld wordt om lekker te ontdekken. Dankzij het zachte handvat is Marius gemakkelijk mee te nemen, en ook alle vormpjes zijn met lint aan hem bevestigd; ook ideaal voor onderweg dus!

Leerdoelen Fijne motoriek, Ruimtelijk inzicht
Materiaal:Polyester
Afmetingen:20 x 20 x 20 cm
EANcode 5414834830675

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.