€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Marius activiteitenknuffel
Aantal: 1
Uw prijs
35,95

Lilliputiens Marius activiteitenknuffel

Artikelnr 83055
Levertijd Direct leverbaar
€ 35,95

De super stoere blauwe neushoorn Marius van Lilliputiens (83055) is heerlijk zacht en prachtig versierd met allerlei leuke printjes en versieringen. Aan dit neushoorn is onwijs veel te ontdekken! Een knisperend been, een spiegeltje onder zijn poot, bijtringen aan zijn been en wat zit daar in dat meloenen vakje op zijn buik? PIEPIEP, het is een kleine toekan! Als je Marius optilt of beweegt hoor je een zacht gerammel vanuit zijn kop. Genoeg te ontdekken dus! Marius van Lilliputiens houdt ervan geknuffeld te worden maar vindt het ook super leuk om met je te spelen! Wordt Marius jouw nieuwe vriendje?

Leerdoelen Rollenspel, Onderzoeksdrang, Fantasie en creativiteit
EANcode 5414834830552

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.