€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Jack ontdekkingsleeuw
Aantal: 1
Uw prijs
35,95

Lilliputiens Jack ontdekkingsleeuw

Artikelnr 83050
Levertijd Direct leverbaar
€ 35,95

Ontdekleeuw Jack van Lilliputiens zit vol verrassingen! Sla de leeuw open als een boek en ontdek wie zich allemaal verstoppen in zijn buik. Een pinguin? En een ondeugend visje? Jack de leeuw is versierd met verschillende prints en heeft een lekkere zachte vacht. Zijn manen zijn vrolijk gekleurd en dansen om zijn kop. En wat zit daar onder zijn kop? Een spiegeltje en een stukje watermeloen. Ook zit er een rammel in zijn kop waardoor hij geluid maakt wanneer je hem beweegt. In zijn rechter voorpoot houdt hij een bijtring. Genoeg om te ontdekken dus! Wordt Jack van Lilliputiens jouw nieuwe vriendje?

Leerdoelen Fantasie en creativiteit
Afmeting: 15 cm x 20 cm
EANcode 5414834830507

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.