€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Alice vieruurtjesset
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Lilliputiens Alice vieruurtjesset

Artikelnr 83045
Levertijd direct leverbaar
€ 42,50

Deze vieruurtjesset van Lilliputiens ziet er fantastisch uit en zal veel kinderen uitnodigen om tot rollenspel te komen. Hoe leuk is het om met dit tasje van Alice de vos op stap te kunnen gaan en op zoek te gaan naar een plekje in huis of in de tuin om te gaan picknicken. In het tasje zitten 2 bekers van stof, 2 schoteltjes/ bordjes, een muffin, een donut en een kan. De kop van Alice kun je optillen om het tasje te openen. Dan ontdek je meteen dat het leuk knispert. Na de picknick ruim je het serviesje netjes op in de tas en kun je het aan het handvat makkelijk met je meedragen. Speelgoed voor uren speelplezier!

Leerdoelen Rollenspel
materiaal:stof
afmeting:ca 23 x 22 cm
EANcode 5414834830453

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.