€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Limited Edition Lilliputiens Roodkapje
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Limited Edition Lilliputiens Roodkapje

Artikelnr 83041
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

De limited edition roodkapje cadeau-doos van Lilliputiens. Een doos vol met prachtige spulletjes! Een heel lief knuffeltje uit de roodkapje serie met lange benen, een fluffy buikje en een lachend gezicht. De knuffel van Lilliputiens ziet er ontzettend vrolijk en lief uit door het gebruik van de verschillende patronen en de rode jurk met mutsje. Ga je buiten wandelen met roodkapje? Trek haar ontzettend zachte laarzen en jas aan. Zo zal ze het nooit koud krijgen! Hang haar tas om haar arm en neem het schattige vogeltje gezellig mee. Deze limited edition cadeau-doos van Lilliputiens is ook super leuk als kraamcadeau of natuurlijk gewoon voor een verjaardag. Ook de doos zelf is prachtig vormgegeven. Aan wie doe jij hem cadeau?

Leerdoelen Rollenspel
Inhoud: Roodkapje knuffel, schoenen, jas, tas, vogeltje
Afmeting doos:30 cm x 20 cm
EANcode 5414834830415

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.