€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Jack stoffen bal
Aantal: 1
Uw prijs
13,95

Lilliputiens Jack stoffen bal

Artikelnr 83023
Levertijd Direct leverbaar
€ 13,95

Jack de leeuw van Lilliputiens is een interessant dier voor de jonge onderzoeker! Deze stoffen bal is super leuk om mee te rollen en te gooien, maar ook om van alles aan te ontdekken voor baby's. Het voelen van de verschillende stofjes en texturen, knisperfolie en alle labeltjes in de manen van Jack zullen een jong kindje heel erg boeien. Door de bal te bewegen kun je ook een heel mooi rammelgeluidje ontdekken. Ideaal is dat de bal wasbaar is op 30 graden.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Grove motoriek en beweging
materiaal:stof
afmeting:diameter ca 11 cm
EANcode 5414834830231

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.