€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Georges stoffen bal
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Lilliputiens Georges stoffen bal

Artikelnr 83016
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Deze superlief ogende bal van Georges de maki van Lilliputiens wordt gegarandeerd je nieuwe favoriete knuffel! De bal van Lilliputiens is gemaakt van verschillende stoffen waardoor je hem graag vastpakt en met hem knuffelt. De staart is zacht als fluweel en knispert wanneer je hem aanraakt. In de Lilliputiens bal zit een belletje die vrolijk rammelt wanneer je de bal beweegt. Een leukere bal bestaat niet.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmetingen:doorsnede 10 cm
EANcode 5414834830163

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.